Lähes kolme kuukautta meni sohvalla maaten.

Flunssa, joka oli viedä uskoni parantumiseen.

Niin, kerrankin olin samaa mieltä THL:n lääkärin kanssa, että ilman flunssarokotetta olevat tulevat erittäin sairaiksi. Vietin B-viruksessa neljä viikkoa keuhkoputken tulehduksineen. Kuitenkin piti kuusi kertaa päivässä heittää talviromppeet niskaan ja lähteä Kaapo-terrierin kanssa virkistävälle kävelylle.

Flunssa, joka oli viedä uskoni

Pahimmassa vaiheessa tautia ajattelin sairastamisen olevan mukavempaa pienessä sievässä ja ostin viisi A-olutta. Oluet yhdessä monen päivän syömättömyyden ja lääkekuurin kanssa vei jalat alta, en suosittele kellekään. Vaimo naureskeli kotiin tullessaan coctailiani ja uteli auttoiko kaljat terveeksi. Minä siihen hänelle totesin, että varmaan olisi auttanut, mutta minä onneton ostin A-kaljaa B-viruksen hoitoon, kun B-kalja olisi ollut se oikea.

Selvittyäni B-viruksesta sain vierailun seurauksena uuden, ilmeisesti A-tartunnan ja siitä selvittyäni teinille tuli kylään kaveri, joka valitti kauheata flunssaa. Loistavaa, että tulit kipeänä käymään, ajattelin.
Kommentit

  • avatar
    :

    Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu klikatessa. älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.