Arkisto

Tervehtivätkö tuntemattomat sinua? - Tässä on syy miksi.

Jäätkö joskus ihmettelemään miksi et tiedä kuka sinua tervehtii ja toteat hänen olleen täysin tuntematon. Kenties alat epäilemään henkilön erehtyneen tai itselläsi olevan orastava muistisairaus.
Voit olla huoleti sillä kyse on vain siitä, että näkökykysi ei ole entisellään ja on syytä käydä näöntarkastuksessa. Näön heikkeneminen ei tule yhdessä yössä, vaan etenee hitaasti vuosien myötä ja ehdit tottua tilanteeseen pitäen omaa näkökykyäsi täysin normaalina.
Itselleni jäi aikanaan nuoruudesta ikuinen muisto kun isäni tuli vastaan jalkakäytävällä ja ei ollut huomavinaankaan omaa poikaansa. Vasta vuosia myöhemmin selvisi hänen olevan kohtuullisen likinäköinen ja käytti laseja vain televisiota katsellessaan


 • Ilkka Kanerva
 • Kunnallisvaaliehdokkaita
 • Poikkeukset
  Ilkka Kanerva ainakin aina kotimaisemissaan tervehti iloisesti jokaista, joka saa häneen katsekontaktin. Muutamia kertoja Kaapon kanssa oltu samoissa maisemissa ja vaihdettu kuulumisia kesäparrasta, autoista ja jostain muusta. Yllättävän mukavan tuntuinen ja rento mies, joka osaa myös asiansa kokeneena poliitikkona.

  Toinen tuntemani poikkeus on tietenkin kunnallisvaaleihin osallistuvat ehdokkaat.

Kommentit

 • avatar
  :

  Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti

Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu
klikatessa. Älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietää tarjouksista, uusista tuotteista ja tapahtumista ensimmäisenä.