Oma auto kuljettajalla aina tarvittaessa

Taitaa kulunut kohta jo kaksi vuotta päättäessäni myydä automme. Päätös myymisestä syntyi eräänä aamuna laskettuani henkilöauton omistamisen kokonaiskulut. Huomioimatta arvonalennusta kulut olivat hiukan päälle 200 euroa ja parkkipaikalla seisottaminen maksoi 100/kk ilman ajamista, summa koostuu verosta 50/kk ja vakuutus 50/kk.

Lähetin sähköpostia tutulle uimakaverille vuosien takaa ja sain häneltä heti vastauksen ostamisesta. Peugeot oli vaihtanut omistajaa 20 minuutissa ja minulla rahat tililläni. Kukaan ei tullut autoamme katsomaan tai koeajamaan, vaan se noudettiin muutama päivä myöhemmin.

Taksilla vai omalla autolla

Auton ja kuljettajan paikka oli vapaana ja sellainen löytyi helpolla takseista. Taksissa tuntee myös olevansa vähän parempaa väkeä. Lisäksi sain käyttööni kuuman linjan, jotta tavoitan autoni aina sitä tarvittaessa. Kulut taksilla ajamisesta ovat noin 15/kk.Kommentit

  • avatar
    :

    Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu klikatessa. älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.