Myönnän toivoneeni lämmintä kesää, mutta liika oli liikaa. Lähes kaikkialla oli tukalaa oleskella ja oli pakko vaihtaa vuorokausirytmiä ulkoiluttamalla Kaapo-terrieriä aamuyöstä, sekä tehdä omia ofisitöitä myös öisin. Päivisin pyyhällettiin 2-pyöräisellä suoraan uimarannalle, siinä oli kaikki.


Helteiden aikana tuli öisin koodattua kotisivut optikko.com uuteen uskoon ja samalla tuli selvä jako ruotsinkielisille ja suomenkielisille. Ainoastaan tämä blogi osuus on kirjoitettu suomeksi lähinnä kysynnän ja tarjonnan perusteella. Tuotekategoriat ovat myös uudet ja moni aiempi tuotemerkki on jäänyt pois.

 

Päivisin hakemalla haettiin vaihtelua uimarannalla oloon ja yhden sellaisen tarjosi metsävaellukset. Vaelsin itsenäisesti ja luotin Kaapon seuraavan. Toisinaan tuli ihmeteltyä missä kaveri on, mutta aina välillä Kaapo kurkkasi missä minä olen.

 

On levon aika cairnterrieri Kaapolle, sillä viime kesän takajalan ontuminen toistui tänäkin kesänä. Ilmeisesti on jälleen kyseessä lihasrevähdys tai vieläkin todennäköisemmin oireiden perusteella nivelrikko. Kaapo juoksi ja leikki rannalla kuin viimeistä päivää ja näin miten takajalka joutui pahaan asentoon. Nyt on otettava rauhallisesti muutama viikko ja vältettävä liikaa riehumista.

 

Kaapo-terrierin ontuminen on saanut monien koiria ulkoiluttavien huomion ja neuvoja on satanut. Tietenkin olen kiitollinen kaikille neuvoista viedä Kaapo lääkäriin, mutta he eivät ole Kaapon kanssa 24 tuntia vuorokaudessa, eivätkä tunne sen historiaa. Ymmärtääkseni eläinlääkärillä ei ole oikeastaan mitään keinoa auttaa, muuta kuin kirjoittaa lääkettä. Olen antanut iltaisin vapaasti ostettavaa Ketorinia 12mg särkyyn ja mahdolliseen tulehdukseen ja Kaapo nukkuu ainakin yönsä hyvin.

Tämä nivelrikko menee ajan myötä ohi ja on ehdottomasti jatkettava liikkumista, eikä jäädä makaamaan. Ohjeet ovat melko samanlaiset kuin meille 2-jalkaisille. Voihan sitä mennä eläinlekurille ja kuulla samoja ohjeita, vaikka en usko siitä olevan mitään hyötyä niin ei siitä haittaakaan ole, muuta kuin rahallisesti.Kommentit

  • avatar
    :

    Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu klikatessa. älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.