Elämäni kaikki osoitteet toistaiseksi.

Täältä Parsbynmäestä Paraisilla alkoi taipaleeni. Vastavalmistunut kouluni oli niin lähellä kotia, että myöhästyminen oppitunnilta oli todennäköistä.


Parsby, Parainen
Kärppäpolku, Parainen
Sofiankatu, Turku
 
Liisankatu, Pori
Messukatu, Pori
Sotingeplan, Tukholma Ruotsi
 
Dragonvägen, Upplands Väsby Ruotsi
Paavolankatu, Turku
Mäntykuja, Tarvasjoki
 
Killivuorenkatu, Hirvensalo Turku
Untolankatu, Kähäri Turku
Vanha Hämeentie, Nummenpakka Turku
 
Vestergårdinpolku, Norrby Parainen
Sukkulakuja, Keskusta Turku
Tennbyntie, Tennby Parainen
 

Viisitoista asuntoa on toistaiseksi tullut asutettua ja näistä kahdeksan omassa omistuksessa ja viidessä asuttu vuokralla. Pisimmän ajat viihdytty itse rakentamassa talossa Tarvasjoella sekä Vestergårdinpolulla, molemmissa noin 10 vuotta.

Miten ihmeessä rakensimme Tarvasjoelle, "never heard" sellaisesta paikasta?
Olimme kesälomalla Ruotsista ja menossa Auraan katsomaan omakotitontteja, sillä mahdollisina paluumuuttajina saisimme tulorajoista riippumatta aravalainaa. Koska emme oikein tienneet mistä mennään Auraan lähdimme ajamaan Hämeentietä ja Tarvasjoella silloisen Maapohjan pihalla kysyimme kahdelta siellä seisseeltä mieheltä tietä kohteeseemme. Miehet kysyivät, mitä me Aurasta haluamme, jota täällä ei ole ja he neuvoivat kunnantalolle. Loppu onkin historiaa.Kommentit

  • avatar
    :

    Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu klikatessa. älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.