Naarmuiset linssit hammastahnalla uuden veroiseksi?

Hammastahnalla laseista kirkkaat?
 

Nykyaikana on hammastahna osoittautunut ihmeaineeksi tehtävään kuin tehtävään. Mikäli on YLE:n uutista 2 pvä lokakuuta uskominen hammastahnan alkuperäinen tarkoitus on päässyt suomalaisilta unohtumaan. Ihmekös tämä on, kun hammastahnalle on niin paljon parempaakin käyttöä. Tahnalla voi esimerkiksi tuunata autonsa maalipinnat ja nyt sain oppia sen soveltuvan myös silmälasilinssien naarmujen poistoon ja voi säästää satasia. Näppärää!

Näin ne ajat muuttuvat ja me niiden mukana, ennen oli Pirkka-niksit ja kaikissa oli kantavana ideana sukkahousut, mutta nyt hammastahna on pop.


Tästä näet miten monta erilaista käsittelyä tarvitaan hyvään lopputulokseen ja tietenkin se maksaa, mutta vastineeksi saa laadukkaan tuotteen. Mahdolliset naarmut jäävät useimmiten aivan pintaan ja eivät juurikaan häiritse näkömukavuutta.


Isosta kuvasta päätellen käsittelyssä on ns Tiimari-lasit ja epäilen, ettei olla uskallettu riskeerata oikeita silmälasien linssejä. Nykyaikainen linssi pinnoitteineen on monien työvaiheiden lopputulos ja koska se on tarkoitettu terävään näkemiseen sen pintaa ei pidä hioa millä tahansa aineella.Kommentit

  • avatar
    :

    Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu klikatessa. älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.