Kilpailija auttaa pienempäänsä.

Puutorin rakennustyöt

Maisema on oman muistikuvani mukainen.
 

Paras myyntivuosi Turussa!

Haluan näin jälkikäteen kiittää kilpailijaani ja kollegaani Karia hänen aikoinaan antamastaan myyntituesta ollessamme samalla kadulla liikkeinemme. Samalla välitän kaikki terveiset, joita aikanaan minua pyydettiin kertomaan hänelle.

Muutin liikkeeni Turkuun Sibeliuksenkadulle ja seuraavalla viikolla sain lukea Puutorin parkkiluolan rakentamisen alkavan. Tori aidattiin korkealla aidalla ja kadusta tehtiin yksisuuntainen. Pian töiden alettua kilpailijani oli asennuttanut aitaan kauppani vastapäätä olevaan kohtaan oman mainoksensa.

Ei aikaakaan kun autoja alkoi pysähtymään kohdalleni ja täysin tuntemattomia ihmisiä tuli luokseni asioimaan. Joukossa oli aina eläkeläisistä yrittäjiin ja hyvin usein minulta kysyttiin onko Karia näkynyt. No, ei ihan vähään aikaan, vastasin. Hyvin monet heistä pyysivät minua myös kertomaan terveisiä Karille ja lupasin kertovani. Tässä ne terveiset nyt sitten vihdoinkin tulevat.

Käytin hänen mainostaan hyväksi myös näöntarkastuksessa. Koska hänen logossaan oli e-kirjaimia käänsin näkärituolin kohti ikkunaa ja pyysin tuolissa istuvaa kertomaan miten päin nämä kirjaimet ovat.

Kiitos vielä kertaalleen!

Lue myös Myyntini sujuu etanan vauhdilla

 
Tämä on kronikka. Arviot ja kannanotot ovat kirjoittajan omia.


Kommentit

  • avatar
    :

    Ole ensimmäinen kirjoittaja...

Napsauta tästä ja kirjoita kommentti Kommentointi edellyttää sähköpostiohjelmaa, joka avautuu klikatessa. älä muuta aihekenttää, muuten sana on vapaa.