Yksilöllistä palvelua parempaan näkemiseen


Kun tulet käymään:

 Tapaat aina saman optikon.

 Saat toimenpiteisiin rajoituksetta aikaa.

 Kehysten ja linssien valinnassa osaavaa neuvontaa.

 Joustavat aukioloajat Sinun ehdoilla.

 Nopeat toimitukset, monitehot noin 1½ viikossa.

 Linssien vaihto omiin kehyksiin, ilman lisäkuluja.
Pitäisikö maksaa vaihdosta lisähintaa?

Soita: 040 516 0713
Avoinna ajanvarauksella, myös viikonloppuisin

Hei!
Olisi mukavaa nähdä sinutkin käymässä vastaanotollani. Meitä on aina kaksi paikalla kun saavut ja meillä on yhteensä kuusi jalkaa ;)

Täällä järjestyy odottaessa myös käytössä olevista kehyksistä siirto uusiin pokiin hiontoineen ja meillä saat tarvittaessa vain yhdenkin linssin vaihdettua kehyksiin, ilman lisäkuluja.
optikko Eskil Fagerlund

Silmälasikehykset

Täällä asuu pettämätön väri- ja muotosilmä, joka ei arkaile kertoa näkemyksiään valittaessa uutta ilmettä kasvoille. Tukena on maailman muotimerkit, kuten Furla, Police ja Carolina Herrera.

Aurinkolasit

Mikäli päätät hankkia aurinkolasit omilla vahvuuksilla tai olet uusimassa vanhoja aurinkolaseja, tarjoamme varmaan maailman mahtavimman valikoiman erilaisia linssejä. On värejä, peilipintoja ja kaarevuutta.

Linssien salaisuuden

Ostaessasi meiltä silmälasit osut aina napakymppiin ja koet linssien antavan sinulle kirkkaan ja tarkan näön, josta et enää halua luopua. Ranskalainen Essilor™ tarjoaa linssivaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen.

Näöntarkastuksen

Mikäli tarvitset myös näöntarkastuksen laseja uusittaessa tai muusta syystä, sinulla on käytössäsi lähes 40 vuoden kokemukseni näkömukaavuutta määriteltäessä.


Tiimi neuvottelee.

Unohda suuret liikkeet ja asioi meillä, pidämme pientä kauppaa suurilla palveluksilla